1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581693 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1681136

Sv: Apropå nånting...

Kongo:

Jag misstänkte det, men säsongen 71/72 kan dock anses vara mer "klassisk" på olika sätt. Dels av de anledningar jag lade fram i går, och sedan är det nog den säsongen man mest har hört talas om när man lyssnat på de riktigt gamla uvarna som var där. Vi som är något yngre har förvisso en del klassiker från 00-talet att berätta om, då vi faktiskt vann brons på nytt. Ärligt talat är väl dock vissa av kvartsfinalerna större klassiker än de semifinaler vi lyckades nå. 

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: "och sedan är det nog den säsongen man mest har hört talas om när man lyssnat på de riktigt gamla uvarna som var där."

Ja, och här har du EN av dom där uvarna.
Minns det som igår.
Ett par busslaster med brynäsare åkte upp från Gävle, biljetter hade vi förstås köpt.
Väl framme möts vi av ett kokande hav av människor utanför arenan och får beskedet att det redan är fullsatt och att inga fler släpps in.
Plötsligt börjar nån skaka på staketet vid entrén, fler rycker in och staketet ger till sist vika. Ingen idé att fundera ngt mer, bara att hänga på alla andra om man skulle få sen nån match efter 20 mils bussåkande.
Väl inne är det totalt fullpackat med folk, som står på soptunnor och allt vad man kommit över för att se bättre. Några hade t.o.m klättrat upp och satt sig i fackverksbjälkarna som håller uppe taket på arenan.
I en av pauserna märker jag att jag tappat min klocka i all förvirring, beger mig utan nåt större hopp till nån sorts sekretariat som går ut med en efterlysning i högtalarna.
Trot eller ej, men nån har hittat min klocka och lämnat in den. Oskadad.
Matchen är jämn och Strimma skickar in vinstpucken via en styrning på Stig Östling (tror jag...).
Ingen rolig hemresa direkt, men helt klart ett minne för livet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: När Timrå blev tvåa 73/74 hade man minusmålskillnad!! Som tvåa, hur i helvete lyckades man med det
Kommentera