1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581253 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1681713

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Knylan: Därav minskad spelarbudget och niomånaderskontrakt? Har svårt att se att kommunen släpper på kravet om 4,5mkr helt plötsligt om det inte finns någon annan vinning i den här uppgörelsen som inte framkommit ännu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Frella: Äh, det där tror inte jag har speciellt mycket att göra med arenaförsäljningen utan mer bara att man vill försöka att anpassa kostymen ännu mer. Den där niomånadersgrejen är väl något man kommer försöka anamma men det gäller väl inte alla spelare, så har iaf jag fattat det. Som artistkontrakten som fanns förut, eller nått. De kan ju inte bara kliva in och ändra anställningsformer hur som helst tänker jag.

Arenan är ju fortfarande i TIKs ägo. Man jobbar efter de just nu rådande förutsättningarna, sen kan det väl ske förändringar om dealen blir bra.

Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!

Frella:Det är ju fan att verkligheten ser ut som den gör. Att kommunen egentligen är den som bestämmer. Annars hade det varit klart redan med Tvättbjörnen och det med en betydligt gynnsammare lösning för klubben, oavsett vilka det nu blir och hur det avtalet kommer att utformas.

Kommentera