1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582024 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1693322

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Laken: Gunnar var ju en festlig figur. I övrigt känns det ju som att den här affären aldrig varit hotad. Det var väl bara Tony som gjorde sin plikt som folkvald moderat. Och det får man ju nånstans respektera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
hubbenorlen: jag kunde inte hålla mig från att små le lite när Eva körde fast och slängde fram barn och ungdomar för slippa attack från Tony.

Tony å sin sida var respektlös och osammanhängande! Som mig i mina inlägg här av modell större.
När han bemötte Timrå supportrarnas röst i radion så säger han att Timrå ik inte kommer klara av att betala hyran som dom enats om efter ett ev köp från kommunens sida. Men man har nästa klarat att ro runt amorteringar på arenan och driften under säsongen det är lite väl spekulativt från Tonys sida att döma ut Timrå ik så här tidigt. Vidare så snackar han om att Timrå ik bör kursa och starta om med nytt namn i ännu lägre div. Vad innebär det då för de företag som har ställt upp på rekonstruktionen för några år sedan. Att en politiker ens säger att en konkurs skulle vara ett bättre alternativ är uppseendeväckande i sig! Det är ett sätt som inte gynnar någon i sammanhanget! Det hade varit ett alternativ innan kommunen ställde sig bakom rekonstruktionen för några år sedan. Nu är det inte längre en lösning!

A-lag och hockey gymnasiet är det enda som håller liv i Timrå kommun nu för tiden så man som politiker i Timrå vill ta bort detta och isst låna till att satsa på en simhall när himlabadet finns inom 2 mil måste klassas som den i särklass sämsta investeringen en kommun kan göra!

Att avfärda supportrarnas röst med att det kommer noll kr från Timrå ik på sista raden är ren och skär lögn och ett jävligt respektlöst sätt att bemöta supportrarnas engagemang i frågan! Med tanke på att majoritet FÖR arenaköpet funnits sedan isen smälte från taket på kommunhuset är SD M och nätverk Timrå's förhalning av det oundvikliga ett dåligt sätt att hantera pengar!

Sandlådenivå och klart bristande respekt för det demokratiska system som avlönar dessa politiker i vardagen!

Redigerad kommentar

Kommentera