1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1694208

Sv: Apropå nånting...
sargad: jag vet inte vad jag ska säga. Min första match för säsongen och det är inte utan att man går därifrån med en viss rädsla...
Skönt dock om Löven är ett tippat topplag för det jag såg var två ytterst mediokra lag som inte imponerade.

Man får hoppas på att grabbarna är nedtränade, å det grövsta. För det spel som visades upp ikväll (från båda lagen), var allt annat än upphetsande. Slarvigt, taffligt, halvtaskig inställning och håglöst. Ingen i Timrå-laget som utmärkte sig mer än 21:an Johan Johnsson och 17 Simon Fernholm. Några fler glimtade till vid några tillfällen men det såg väldigt segt ut. Den tidigare Löven-målvakten Johan Mattsson såg tagen ut av stundens allvar och imponerade inte särskilt. Däremot var kvällens bäste spelare Lövens målvakt, Kevin Lövskoug, som trots klena avslut ändå visade en bra karisma.

Försäsong är försäsong. Ingen mening att dra allt för stora växlar. Men det som oroar är främst det offensiva spelet och avsaknaden av ett grundspel med stabiltet bakåt. Vid alldeles för många tillfällen tilläts Björklövens spelare att komma in på kassen och där tappade vi markeringar. Målen som Löven gjorde kom från individullea misstag och alldeles för nonchalant spel. Förutom 1-4 då som en Löven-spelare turligt backhandflippade in från egen zon sedan Timrå tagit målvakten.

Det saknas tyngd i det här laget,  framåt och bakåt. Vi var (i alla fall i afton) väldigt uddlösa och visade dålig karaktär. Spelare som Boyce, Wedin, Öhrn, Molinder, Hallin måste visa vägen. Vilja vara där och skapa momentum som smittar av sig. Jag saknar en spelartyp som Sonnenberg, Krykov, Koskinen, Manderville....en spelare som kan tända ett helt lag med sin attityd.
Det finns massor av talang i detta lag men någon måste leda dessa ungtuppar in på rätt spår.

Nja, personligen känner jag att det här inte känns sådär jättebra. Timrå IK får nog kriga för att behålla sin plats i serien. Även om det är försäsong, laget tränar hårt, så finns det mycket som man inte tränar fram utan sitter i benmärgen. Hoppas jag har fel, verkligen. Ikväll saknade man spelare som Dahlén och Pettersson...bara en sån sak.

Kämpa på Timrå IK!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek: Nedtränat var ordet.
Kommentera