1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582171 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1700661

Sv: Cmore och chromcast
erathoo: Hehe ska försöka förklara bättre då :) Jag tror du förstår rätt med "koppla ifrån" och starta igen.

I Cmore-appen så startar jag ju matchen för att sedan välja att "casta den". Här uppstår ju problemet med att man får bild från uppvärmingen på tv:n och ingenstans verkar man kunna spola fram.. Det jag gör då är att jag avbryter castningen till tv:n men inte själva matchen, utan matchen kommer då tillbaka på telefonen. Sen får jag välja att jag ska casta den igen så kommer det till tvn och då hamnar jag rätt i matchen. Så jag stänger aldrig ner matchen eller appen, utan det är bara själva sändandet till tv:n som jag startar om.

Du kan ju pm:a mig om du inte får det att fungera nästa match så kan jag kolla så att det verkligen var exakt så här jag gjorde. Har bara märkt av det 2 gånger och kom på hur jag skulle få till det förra matchen :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Cmore och chromcast
Bigthelin: Ok, nu funkar det...nästan...dvs, jag får 'rätt tid' på matchen OM jag connectar till chromecasten INNAN jag startar matchen, men, den stannar efter bara 20s för att sedan komma upp med 'General Playback error'.
Det kan hända att matchen spelas, men då hackar det järnet.

Suck, ska testa om det kan vara nåt med min router, att det är nån inkompatibilitet...verkar dock märkligt isf eftersom SVTplay och netflix går bra att 'casta'
Kommentera

Sv: Cmore och chromcast
Bigthelin: Gött, då fattar jag...ska prova detta ...Tack!
Kommentera