1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1710893

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Jag är ingen expert på marknadsfrågor, LÅNGT ifrån, men det känns ju lite som att det borde vara ett extremt gynnsamt läge att kliva in i. Tufft, som fan, men det värsta hotet är avblåst. Nu handlar det enbart om att bara jaga för att sälja en minst sagt välkänd produkt, till företag som både köpt produkten förut och att även hitta nya vägar.

Det finns inte gott om tid, men det är inte som att sälja skrivmaskiner eller annan valfri daterad produkt. En förutsättning är dock att det sportsliga börjar röra på sig i positiv riktning med efterföljande publikökning. Jaga kapital, fram tills det att kommunens hyra går upp på högsta nivå så måste vi ha en stark förening igen annars kommer detta absolut inte att gå. Det finns en stark bas i grund och botten som bara går och väntar på att föreningen ska börja andas optimism igen. Ett avstamp skulle kunna vara att göra en rockad på tränarsidan. Om Ulf Dahlén går att lösa så ser jag mycket gärna att han får lira förstafiol och att Roger blir kvar. Vet ej om det är genomförbart, men vi måste nog börja med att stärka upp ledarsidan och sen göra bästa möjligt av pågående säsong.

När Dahléns namn nämns så känns det ju som ett långskott, att han borde vara intressant för SHL-klubbar men det vettefan ändå. Han bor på orten, finns i närheten av föreningen. Det andra tänkbara alternativet kunde ju vara Modo som nu redan löst den biten, ett annat är Björklöven som bör vara i ett läge där man ser över tränarsidan. Vi får se, men det hade minst sagt skapat ett buzz kring föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Knylan: Vad gäller ev något med Dalen så måste det ageras hyfsat snabbt i så fall eftersom Östersund mycket väl kan vara före oss i tabellsystemet om ett år från nu.
Kommentera