1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1711909

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
JobbaPuck: Vad glad jag är när man valde att inte beställa eländet på cmore utan att istället åka på match i Västervik i division 1 då sponsorerna gått in och bjudit på biljetterna. Nu är det visserligen skillnad på division 1 och Allsvenskan men Västervik blir nog en tung nöt att knäcka i år om vi får möta dom i kval. Skaplig lirare den där Joakim Thelin i Vik är, gör 2 snarlika klassmål idag då han i en mot en läge äter upp backen och bara trycker sig fram och trycker upp pucken högt på målis. Nu är det ju visserligen skillnad på tuffhet hos backar i div 1 och Allsvenskan. Men Han driver verkligen på mål i alla lägen likt en kanadick. Han vill jag som jag sagt innan se I Timrådressen, men tyvärr fyller han väl inte nubbens krav på spelare som är 180 cm lång 75 kg lätt och vänster skytt. Han är Rightare 194 cm lång och 90pannor nånting. Och sen snackas det mycket ny målvakt härinne, visst nu var kanske Mattson kass idag. Men han har ju dock gjort gedigna matcher innan denna. Nej vi är för tunna och har för lite och brist på klasslirare så är det bara tyvärr. Vilket i sin tur gör att vi blir tunna i avgörande lägen. Vi är ruskigt inefektiva och våra bästa spelare är 17 år gamla. Nja Nubben måste verkligen rannsaka sig själv med tanke på hur laget är byggt. Han kan inte gömma sig bakom att vi har låg budget för lagbygget då det finns lag före oss i tabellen som har sämre budget men byggt "rätt". Suck!!!!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Sputnik: Är du med på att du kan skriva ett väldigt bra underlag till Nubben (eller vem som nu kommer vara sportchef) och att detta kan bli aktuellt inför nästa säsong? Det du skriver här är intressant att läsa, men påverkar utvecklingen ungefär lika mycket som att prata för sig själv i skogen.
Kommentera

Sv: Räddningstråden - nu ger vi järnet!
Sputnik: Att vi har brist på rutin missade jag få med i förra mastodonta inlägg, där har vi verkligen en stor faktor till hur det ser ut just nu. Sen kan jag väl tycka att man inte kan lägga för stor skuld på Nubben just när det gäller icke värvandet av Söderström. Hur många kan med korten på bordet se att han skulle bli en sån "poängkung". Vill minnas att tongångarna innan säsongen härinne var att vi inte ville ha tillbaka Söråker Gretsky igen med tanke på det strätslukna insatserna han gjorde senast i Timrå.
Kommentera