1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580489 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1714896

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Har inte koll på Filip Hållanders släktträd men kan det vara som så att du syftar på Algot Landin? Gott betyg till talangutvecklingen dock om det är så att vi börjar blanda ihop talangerna här, för det börjar nästan bli lite så. Har inte sett Hållander in action men av det lilla jag hört så ska han också vara något som ser minst sagt lovande ut.

Ska vi sätta hoppet till något så är det just tendenserna som finns nu i att vi kommer kunna slussa upp junisar i flera år framöver som kommer kunna vara med och konkurrera på allvar. Sedan Elias Pettersson kom in i laget så har vi på nio matcher vunnit fem och tagit 14 poäng. Då kom tre av torskarna under hans första fyra matcher dessutom, nu har han ju kommit in i det på allvar. Han är inte hela förklaringen men nog fan har det hänt något. Han finns med i poängprotokollet i fyra av de fem vinsterna, snittar över 0,6 poäng per match. Jag tror att vi hade varit uppe och nosat på den där topp fem-placeringen nu om han funnits med i laget redan från start.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: utgår från att det finns släktskap med Patrik Hållander. Han lade väl av ungefär när Landin kom upp i A-laget. Bonusnivå: jobbade på Föreningsbanken i stan och stämplade en ung El Macos svettiga bankbok när man långsamt tömde besparingarna en hundring i taget på gymnasiet. www.eliteprospects.com/player.php?player=121548
Kommentera