1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1720995

Sv: VIK Västerås HK – Timrå IK 2016-01-19
Timråit H-sand: håller med dig där!

Man blir så jävulskt passiva i slutet!

Slutar åka skridskor och glider in i knäet på Ohre isst för att störa puckhållaren...

Det är knappast något man har kommit överens om.

Vidare så måste fan tränarna börja visa att det är detta enkla snabba raka spelet som ger mål!

Mindre istid till Marklund Molinder Brynisveen och Tikkinen när det är pp!

I pp lirar man de spelare som har fart på rören och kräm i bössan! Ingen jävla toffelfipplar uppställning som ska stå stilla och styra upp allt! Jävla sopor!
Molle och de andra puckladdarna lirar lämpligare enkom 5-5 samt boxplay!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: VIK Västerås HK – Timrå IK 2016-01-19
Jag tycker det är lite brutalt att kalla laget ryggradslöst efter denna matchen!

Har man 1bp som man förtjänat så är det bra! Att som spelare lira match kräver att man är taggad och krigar men efter det 3-4 bp't kan jag fatta att många går ner sig!

Åker man inte och gömmer sig så finns det en god chans att hamna i utv båset!

Jag köper att Ohre failar på deras 2-3 reducering men på deras kvittering tycker jag att det är hårt att belasta honom! Det är ett stenhårt slagskott högt och fint! De har vi inte sett från en Timrå klubba sedan Bryniz bombade in en från ganska taskig vinkel i början av säsongen.

Felet ligger hos Molinder som inte stöter på sin gubbe och ser till att få sin klubba mellan pucken och vårat mål.

Jag ser att laget blir oroligt och slutar åka grillor och detta är något som Roger Jens och Henrik måste jobba med! Det är inte ok! I de läget måste man belöna de killar som visar rätta takterna med mer speltid även om lönekuvertet inte håller med!

Ikväll håller jag med Timrå ik om att man fick leta noggrannare än vanligt om man skulle se utvisningarnas orsaker som drabbar oss!

Det blir svårt när det ser ut så här och jag tror knappast att Roger gnällde på sina spelare. Vad fan skulle han säga lixom? - Ge dom 3meter gubbar!!! För helvete ge dem 3 meter!!

Helt jävla sanslöst!!!
Kommentera

Sv: VIK Västerås HK – Timrå IK 2016-01-19
Pinsam poängtapp! Fan har man inte nerver och kunna köra på i 60 min? Nä, blir nervvrak då de reducerat till 2-3. Blod, svett och tårar är det som gäller annars kan de börja spela bowling. Jag blev så satans förbannad då man står på hälarna sista 90 sekunderna, oron kändes från Västerås ända in i tv-soffan. Läge att dra iväg ett mail igen och fråga vad det där med ett hårt djävla arbete krävs i 60 min, annars byt klubb. Hade jag varit tränare så det inte blivit snälla ord i omklädningsrummet efteråt! Är så enormt trött att se man klappar igenom som ett korthus! Ser jag inte 200 % djävlar anamma på torsdag så blir jag galen!
Kommentera