1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

545710 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1721513

Sv: Silly Season 2016/2017
JanneH: med den usla ekonomin inför denna säsong är det obefogat att sparka på nubben.Ekonomin måste fortsätta stålbad. Däremot anser jag som många andra att jonglerandet med formationerna är ett problem för spelarna.
Led oss rätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
dr dängroth:Jag fortsätter att slå ett slag och tjata om Joakim Thelin i Västervik hockey som just nu spelar i allettan för att ta sig till allsvenskt kval.
Så här skriver man i västervikstidningen där man tagit fram topp fem spelare i laget så här långt i allettan. Kan bara hålla med om beskrivningen då man sett han live några gånger och skulle mer än gärna ha han till timrå.

1) Joakim Thelin

– Den långe och kraftfulle Joakim Thelin blir bara mer och mer populär bland VIK-fansen. Jag förstår precis varför. Han har levererat stadigt genom hela säsongen, och han har höjt sig ytterligare nu när det tuffat till sig ännu mer i Allettan. Att som motståndarback möta en Thelin på väg in i anfallszon med full fart kan inte vara den roligaste uppgiften att ta sig an. Thelins skott håller missilhastighet och hans offensiva tacklingar är en fröjd att skåda.

Värva nu Nubben!!!!
+1
Kommentera