1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

546099 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #1725195

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
jå1: Enligt expressen så gjorde Johan Dahlén det enda målet igår!
För övrigt så verkar de lokala medierna inte så där väldigt förtjusta över att Timrå just nu går väldigt bra. Lidén tycker inte det är nån underhållning,vad begär han ? Att de ska spela som Frölunda eller.. och utrymmet i den lokala blaskan tycks bli mindre o mindre i takt med segrarna,,,, och Radio Ångermanland, ja herregud....de kunde ju inte ens vara neutrala när de bevakade arenaaffären, de tog ju faktiskt politisk ställning där och då.

Ok det var bra med reportagen om gamla TIK ikoner men nu är det Petterson o Dahlén som står för underhållningen tillsammans med en riktigt bra defensiv och hårt jobb. TIK kämpar för överlevnad både ekonomiskt och sportsligt och att då lyfta resultatmässigt när det som mest behövs är jag faktiskt imponerad över.

Jo jag vet jag är enögd men just nu förtjänar Timrå lite mer positivt utrymme i media.
Bra där aftonbladet o Expressen....

ALLA till arenan resterande hemmamatcher nu - de förtjänar dom
+9
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
Ice Tea: Tyckte själv det var bra underhållningsnivå på matchen igår, mycket fart och vilja. Visst kanske få målschanser överlag, men matchen gick i raskande takt med få avblåsningar. Fredrik Warg som var expert igår på cmore sa flera gånger att han tyckte om matchen för att det var hög fart och frenesi och bra underhållnimgsvärde.
+3
Kommentera

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2016-02-03
Ice Tea: jag tycker Andreas Lidén är skitbra. Underhållande livereferat och kan hockey. Sen tycker jag det är svårt att klaga på hockeybevakningen. De har hårdbevakat inför säsongstart och derbyn, plockat i vår historia och rent generellt plockat upp allt väsentligt som skett. Beror väl på antalet klick framöver hur det kommer se ut.

Vore intressant att veta spreaden mellan oss och våra kära lokalkonkurrenter i Gärde när det gäller läsning på nätet. Läser ofta ikapp lajvchattarna från Timråmatcherna efteråt och det brukar vara många kommentarer från läsare, även när TIK spelar hemma. I bobbarnas flöde är det nästan heldött.
+4
Kommentera