1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1729295

Sv: Sundsvall Hockey - Timrå IK 2016-02-24
juniorkollen: Ni som ser, hur ser Hertzberg, Viktor ut? Han har sätt speedig ut i tidigare matcher mot oss. Potentiell värvning!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sundsvall Hockey - Timrå IK 2016-02-24
sargad: Gjorde inget större väsen av sig igår. Var inte inblandad i något speciellt varken offensivt eller defensivt vad jag minns.

Tycker absolut att Viktor Hertzberg vore en intressant förstärkning. Med all respekt för Bobbers övriga Division 1 forwards så är Hertzberg den enda i deras anfallsuppsättning som jag har fattat tycke för och kan tänka mig att se i Timrå.

Bra fart under rören, teknisk, irrationell och bra spelsinne. Skulle nog må bra av att bli lite starkare.

Kanske inte den spelare som står allra högst upp på min lista på nya spelare som jag vill ha till nästa säsong. Men skulle säkert leverera offensivt även i Timrå. Lite beroende på hur många nya forwardsplatser det blir till att fylla och speciellt om Bobbarna åker ur så tror jag att Hertzberg går att locka till sig.

Det finns en till spelare i Bobbarna som jag skulle kunna tänka mig att se i Timrå och det är backen David Lidström. Stabil tvåvägsback som gör sin 10e säsong i hockeyallsvenskan så det finns mycket nyttig rutin där. Haft rollen som defensiv back i DIF, offensiv back i Södertälje samt tvåvägsback i Västerås, Bofors och Bobbarna och har gjort bra ifrån sig oavsett roll och lag.

Han har väl inte någon större potential att bli ännu bättre då han har hunnit fylla 28 år. Men det behövs såklart även rutin i truppen bland alla unga och utvecklingsbara spelare.
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey - Timrå IK 2016-02-24
sargad: ganska anonym likt resten av deras lag utom målvakten...

Den här perioden kan jag dock lova att Sundsvall är glad över att höra hesa Fredrik.

Månsson har kostat sitt lag mycket energi med sin dumma spearing.

Nu hoppas jag att vi håller uppe jobbet i tredje och stänger matchen tidigt!

Jag vill också se ett internt bötes system där alibiskott i motståndar plock kostar en duschrengöring i Timrå isstadion. En av tränarna kan avgöra vad som är alibiskott men jag brukar hitta en 6-7 st varje match som mest fyller funktionen att boosta motståndar målisens sjförtroende. Inget vettigt alternativ? Gå på stötsidan högt eller lågt avslut för returer.

Loja skot i plocken är ovärdigt på denna nivå!
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey - Timrå IK 2016-02-24
In med puckuslingen..NUUUUUU
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey - Timrå IK 2016-02-24
sargad: Kommentatorns(radio Hockeyextra) lite släpiga snack i kombination med min något gubbigt nedsatta hörsel gjorde att jag uppfattade det som att det var Nicolai "Brynäsvän" som gruffade med Elake Måns.
Kommentera