1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1739091

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: Det här är precis vad jag tyckt hela tiden. Hamnar man sist i SHL skall man åka ur och vinner man HA så skall man automatiskt gå upp.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Håller med.

Inför fotbolls regler och vill man att säsongen ska fortsätta längre och fler ska gynnas av fler hemma matcher och få en stabilare ekonomi är det bara att införa fler grundseriematcher. Där vinnaren vinner och förloraren åker ur.

Två lag upp två lag ner och fyra får kvala. Om två platser i SHL.

Alldeles för mycket hängslen och livremmar i nuvarande hockeysystem och för höga trösklar för de som kommer underifrån.

Nu kan någon som kommer 8:a i allsvenska gå upp i SHL och nu kan någon som kommer 8:a i SHL bli svenska mästare.

Jag vill att varje serie match ska va på liv och död där en hög och jämn nivå över en helsäsong så vara det som belönas!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Märkligt. AIK-Klaskrona färdigspelad då det återstår minst 2 matcher mellan Modo-Läxan. Vem hade förutspått de för 4-5 dagar sedan? Nåväl, Modo har väl lärt sig sin Läxa nu och städar av tröttkörda och halvskadade masar som de gjorde i match 1 och 2.

Utgången av AIK-Klaskrona är som flera redan påpekat sötsur. Sött att ett lag som(troligtvis) inte har muskler och uthållighet för att överleva i högsta serien i mer än ett par år finns där redo att petas ner. Surt för att en förening som gjort en imponerande omstart och har stor potential är kvar att kriga mot i AS. Det är förvisso sött med AIK ur ett bortamatchperspektiv då det för undertecknad och många andra innebär hemmamatch.
Det bästa vore väl då om Roger Melin drar, för då tror jag att AIK tappar all momentum. Har dock inte hört något om Roger
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Och vinner man grundserien i SHL såska man vara Svenska Mästare! Eller...?
Kommentera