1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581635 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1739259

Sv: Apropå nånting...
sargad: Det har han ju väldigt ofta, mycket av den anledning som du nämner. Han är ju nästan sjukligt rationell i allt han skriver, styrs inte överhuvudtaget av känsloargument utan ser bara på saker som de är. Så uppfattar jag honom i alla fall. Sen så krävs det väl att man läser honom ett tag för att lära känna hans stil, men det är ju intressant vad du ser som osammanhängande och ologiskt?

Det finns oavsett vad ingen hockeyskribent i Sverige med bättre övergripande koll i alla fall, kanske allra främst på europeisk ishockey. I min värld så finns det ingen som har förmågan att vidga perspektiven så mycket som Robert Pettersson.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag begriper inte riktigt hur det här med att ta av sig tröjan fortfarande kan vara en grej i Modoklacken. Slår aldrig fel, mycket märkligt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jag är nog ganska osammanhängande själv till o från 😀
Men han säger, så här är det... och då ger han uttryck för att ha järnkoll på hur mycket Västerås debatterades säsongen 97-98, Väsby i mitten på 80-talet kontra Karlskrona idag. Han må har rätt men resonemanget verkar inte bygga på fakta.
Har inte läst honom förut så det kan väl vara som du säger att man lär känna hans stil.
Kommentera