1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1751863

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Vi rankas som 9.a just nu, med motiveringen att vi behöver få in mer spets på forwardssidan :)

"Timrå har värvat intressant där flera spelare har utvecklingspotential. Bästa ”nyförvärvet” är dock att supertalangen Jonathan Dahlén valde att stanna ytterligare ett år. Efter att klubb-ikonen Per Hallin slutat saknas en lagpappa. Forwardssidan ser tunn ut i övrigt med bara åtta spelare på kontrakt, här behövs det fyllas på med spets."

Otippat att AB skulle ta upp Pelle, visst det är tungt tapp med rutin osv, men det är ändå dags att man skaffar sig lite bättre koll på HA. Tex Johan Persson är ju spetsspelare på den här nivån, vilket man absolut inte har någon koll på.

I övrigt så rankar Lagnelius AS så här.

1 AIK
2 Vita Hästen
3 Almtuna
4 IKO
5 Västerås
6 Tingsryd
7 Mora
8 Löven
9 Timrå
10 BIK
11 Modo
12 SSK
13 Pantern
14 Västervik
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
EArk: Det lite märkliga här är att Lagnelius faktiskt har koll på HA, eller snarare att han är uttalad supporter till BIK. Vilket är konstigt i sig, att sitta och affekt-twittra samtidigt som han också helt neutralt ska bevaka samma liga.

Angående tipset så är även det lite konstigt. Det saknas spets på forwardssidan?! Vi kommer att ha hela ligans mest lysande stjärna på förhand och en hel trio med spelare högaktuella för JVM. Vi har tagit tillbaka två forwards som senast för ett år sedan ansågs vara så pass bra att SHL-lag tog dem. Värvat en annan spelare som gjorde sitt tredje rak A-VM. Samtliga av de spelare som var avgörande för att vi tog oss till Meca är kvar, vi har dessutom förstärkt med spelare vars egenskaper är att göra laget ännu bättre, inte bara att bredda. Att vi inte har en enda spelare som är över 30 (utöver Lauritzen då, eventuellt) och att det är ett potentiellt problem kan jag definitivt acceptera, det kan bli ett problem när säsongen går in i ett avgörande skede. Men att allt detta sammantaget motiverar en tippning som nionde lag är uppseendeväckande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
EArk: tippar man vita hästen i topp i år så förstår man att dom inte har någon koll på HA... Utan Brage är dom ingenting.
Kommentera