1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581545 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1752664

Sv: Silly Season 2016/2017
JanneH: Om vi signar Lauritzen så står sista platsen mellan Johnsson och Molinder. Jag skulle rösta på Molinder. Han är så användbar i många roller och gör alltid ett bra grundjobb.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2016/2017
FH - avdammad: Molinder tar jag för givet att det redan är spikat med men att de har snickrat ihop en kreativ kontraktslösning även i år. Han barmarkstränar ju med TIK, enligt uppgifter här på HS. Det får ses som en relativt säker indikation, plus att både Roger och Nubben ser honom som en nyckelspelare i det här laget.

Jag tror att Molinder och Johnsson är forwards elva och tolv. När Nubben säger att han vill ha "12-13" forwards på kontrakt och att man är beredd på att skapa en lösning för att få Lauritzen så är det sannolikt han som är den trettonde. Annars blir det nog bara tolv.

Johan Johnsson känns helt bortglömd nästan. Värvad som andracenter i fjol och inledde starkt på försäsongen. Uppvisade sen ett genomblekt uppträdande i inledningen av serien för att sedan vara borta på grund av skada under en längre period. Välscoutad i grund och botten, men i ett dåligt förhandlingsläge nu med en skadedrabbad säsong bakom sig. Efter att han kom tillbaka från skadan så var han dock bra, för att inte säga riktigt bra stundtals. Klarar av att spela i ett väldigt högt tempo och har definitivt potential att öka sitt poängsnitt till mer än en halv poäng per match på allsvensk nivå, vilket fortfarande kommer vara bäst bland centrarna. Skulle kunna bli en kugge offensivt i det här laget, där centeruppställningen som vanligt inte är glasklar på förhand.
Kommentera