1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1753724

Sv: Apropå nånting...
Knylan:

Jag är helt inne på samma linje som du kring Molinder, han kan verkligen finna sig i vilken roll som helst från 1:e center till 4:e center. Han skulle balansera upp nuvarande signade centrar.

Boyce
Johnsson
Pettersson
Berglund

Molinder har en enorm bredd och rutin som verkligen behövs iår då Hallin valt att sluta för att stötta ovan fyra herrar.

Molinders spel i BP och överlag hans defensiva kvalitéer i 5 mot 5 är verkligen det jag värdesätter högst hos honom.

Dock om vi ser till vårat Spel i PP vs BP är det kvalitén i PP som kraftigt måste förbättras.

Av denna anledning håller Lauritzen något högre än Molinder, för det låter som att pengapungen börjar bli tom.

Vi har redan i befintlig trupp killar för BP, t.ex på detta är Boyce, Wedin, Nilsson, Stene, Westin, Berglund, Johnsson

Dock slår det mig nu att om även Molinder lämnar så tappar vi båda spelarna enligt mig som presterade bäst i BP förra året, där även Öhrn hade sin största styrka.

Det är som jag skrev i mitt första inlägg, Hallin och Molinder är de som är kvar att ersättas i min mening och det krävs enligt mig att de ersätts av minst lika rutinerade herrar för att jag ska vara 100% jätte glad😃 Där min förhoppning är att Molinder stannar och Laurtizen Signar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Var det någon som var på supporterklubbens årmöte och har nått att rapportera?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrås 16 första matcher består utav 10 hemmamatcher och 6 bortamatcher, hos Björklöven, Modo, Almuta, AIK, Västerås och Mora.

Omgång 6 till 14 är grym 7 hemmamatcher två borta emot Björklöven och Modo. Mellan den 28 sept och 28 okt blir det inte mycket resade😃

Efter dessa 16 matcher kommer tre borta matcher i rad. Pantern, Oscarshamn, Tingsryd.

Verkar som man planerat detta spelschema väl, möter man lagen längst söder ut är det roadtripp som gäller, för detta inträffar även på exakt samma sätt nästa gång vi möter samma lag borta.

Det ser även ut att vara roadtripp tänk när det kommer till borta matcherna för Vita Hästen och Västervik, de sammansvävar även de två gånger på samma sätt.

Jag gillar schemat när man fått studera det och man har verkligen försökt förhindra resor kors och tvärs mellan olika orter i Sverige. Undrar hur mycket Timrå kunnat påverka i detta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
lungan: in med anton axelsson istället
Kommentera