1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1782603

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2016-12-05
Sputnik:

Ingenting är tungt att höra ikväll ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2016-12-05
Jeeezuz, vilken nervikning. Den gode Roger et al har rätt mycket kvar att bevisa. Precis som i förra derbyt (och i ett antal andra fajter den här säsongen så fort man lämnat kommunen) är man opreppade. Man kan inte gå in till en sån här match och vara så jävla ängsliga. Pinsamt.

Och sen har vi fan ingenting i organiserat spel framåt. Bara solokörningar och individuella prestationer. Uppspelen är improviserade och osynkade. Höll på att spränga kroppspulsådern av ilska när en jämrans jävla modolid lyckas checka fast tre timråiter. Hur många minuter av matchen slängde man bort på att stå livrädd bakom egen kasse?

Sen: talang i all ära, vi kan inte ha en så vek spelare som Stene. Sorry.

Fattar ingenting av detta lag. Så mycket talang, så få kilon. Och så lite konstruktivitet i organiserad form. Dumpa puck. Slå pucken i rundeln. Platsbyte. Slå pucken i rundeln. Åka mot blå, släpp pucken till annan spelare som skickar i rundeln. Skjut ur dålig vinkel rakt i målvaktens plock.

Blir så trött. Ska faktiskt bli intressant ur en positiv synvinkel när våra enda vapen drar på JVM. Förhoppningsvis går man samman och börjar spela med någon form av spelidé, nu när inte dumpa-slå-i-rundeln-och-hoppas-på-individuella-skills-från-14-och-54 är ett option. Och slår i botten. För det kommer det här laget att göra. Inte nödvändigtvis i botten av tabellen, men i sin egen sug-spels-botten. Först därefter kan någon form av bestående, riktig uppryckning ske.

Gaaah! Ge mig några spelare som väger mer än 50 kg nyduschad. Och ge mig något taktiskt fungerande från tränarstaben. Tills dess: hockey är en skitsport!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2016-12-05
Randy Marsh: Timrå förlorade. Det tycker jag är tråkigt. Men att min penis finns online överskuggar det här.
Kommentera