1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1785908

Sv: Apropå nånting...
En del här verkar inte inse fakta att det finns inga pengar att värva för, så sluta fantisera om spektakulära nyförvärv.

Tills dess jvm killarna är tillbaka måste nuvarande manskap se till att komma på rätt spår igen. Ingen lätt uppgift för tränarna då spelarna verkar sakna både självförtroende, vilja och förmågan att göra mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jari Kapanen: tror inte nån inne här fantiserar om spektakulära nyförvärv. Det är inte det det gäller. Tidigare säsonger, (med lika dålig ekonomi), lånades det in spelare från Elitserien. Denna säsong skulle man inte göra det, men där får man nog tänka om tror jag. Allt kan inte hängas upp på juniorer.

Problemet är att efter den fina starten, fick både vi supportrar och föreningen blodad tand, och ville ha mer. Därför blir man så besviken när formen dalar, och avståndet växer till topplagen. Och att man som supporter inte ser något radikalt hända, vare sig pä isen eller i båset eller i ledningen.

Därför vore det bra med någon slags kommentar från Nubben om synen på serien, på truppen och förhoppningarna inför fortsättningen. Ett annat minus är att hemsidan imte används till nyheter överhuvud taget. Det har ST ensamrätt på, men bara för de som har plustjänst.

Man kan ju inte bara släppa detta och vara nöjd med att slippa kval nedåt. Men Timrå har aldrig varit kända för snabba åtgärder. Och det blir det knappast nu heller.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jari Kapanen: tränarens uppgift e till för att ingjuta mod och självförtroende i spelarna, en tränare som tvekar och visar svaghet ser spelarna direkt och det smittar av sig som en cancer svulst..
Kommentera