1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1797709

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-02-08
Jag förstår inte varför det klagas så mycket på det här forumet. Vi ligger trots allt bra mycket högre upp i serien än förra året. Ska vi inte vara tacksamma över det. Kom ihåg att det inte ens gått 2 år sedan vi var på randen till konkurs. Men det verkar som om den som gapar efter mycket vill ha ännu mera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-02-08
fermo: In'fermo we trust! Håller helt med.
Får däremot be om ursäkt för Lööke-jinxen.

Mjauu
Kommentera

Sv: IK Pantern - Timrå IK 2017-02-08
Nu analyserar jag endast denna prestation, som jag hoppas var en tillfällig dipp.
Men jag tycker att vi söker tredje-gubben för sällan när vi kommer in i anfallszon, då är det ofta spelaren som fört in pucken i zon som tar ett alibi avslut som oftast bara renderar i kontring bakåt.
Jag tycker man ska försöka hitta pass på andravågen som kommer in mot slottet istället,alternativt söka backpass för skott därifrån.
Fan sök er hellre ned mot sarghörnet och jobba därifrån än att ta det där skottet, för det tar målvakten 99/100 gånger.

Lite mer kreativitet i spelet vill jag se, avskyr såna här slätstrukna matcher som ser så jävla lojt ut.

Jag förstår givetvis att man inte kan vinna alla matcher, men tycker det är oroande att när vi börjat komma in på rätt spår och knappa in på topp två så ser det ut som spelarna slår av på takten och inte gör jobbet till 100%. Fan idag borde vi varit skittaggade på att gå ut och vinna och sätta press på Karlskoga.
Tycker också att Roger matchar kedjorna konstigt idag, men blir väl så när vi har så många borta.

Jag vill veta hur det ligger till med lån också, vi har tappat 2 lån och har spelare som är skadade säsongen ut men ändå inte fyllt dom luckorna? Lite kommunikation gentemot fansen om vad planen är inför slutspurten tack.

Ett stort jävla minus till ishallen också, någon jävla standard får det väl vara? Finns det verkligen ingen bättre hall i Malmö man kan ha som reservhall?
Kommentera