1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1807538

Sv: Meca Race 2017
Helt sjukt att det ska krävas ett matchstraff för att få bort Stene från isen. Snubben skulle ha kickats redan i oktober. Ytterligare ett bevis på RF:s totala menlöshet som tränare.

Nu hoppas vi att det finns någon substans i nubben-till-FBK-ryktena (även om det känns absurt otroligt), så börjar vi med lite jävla fräscht nytänk i den här föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Meca Race 2017
Bragd-Birger: Nubben ska nog ej till Färjestad dom gjorde ju klart med nån annan sportchef för någon vecka sedan.
Kommentera

Sv: Meca Race 2017
Bragd-Birger: känslig fråga kanske men hur svårt kan sportchefsjobbet vara? Man får hit Dahlén/EP och lockar med...speltid? Vi har tagit hit ett par lån som vi fått husera i utbyte mot massor av speltid. Hur gammal var röglespelaren, 16 år? Hur svårt var det på SHL-tiden? Alla dyra importer som nubben köpte som bidrog till en ekonomisk kris i klubben? Nä inte fan är nubben någon helig ko, i år har vi ett lag vars mediokra framgångar bygger på två juniorer som hade dominerat i vilket motståndarlag som helst. Resten av laget är ju utfyllnadsspelare! Inte fan är det något lagbygge iallafall.
Kommentera

Sv: Meca Race 2017
Bragd-Birger: Tyvärr Färjestad har redan rekryterat sin Sportchef. Ärligt talat är jag skraj för hur nästa säsong kommer se ut, ingen E.P och Dahlen men visserligen Lauritzen. Det funkar ju inte att typ värva ihop ett helt nytt lag till varje säsong utan det måste finnas lite kontinuitet. Frågan är bara vilka vi vill ha kvar som stomme, kanske kan en annan Coach få ut mer av detta material?
Kommentera

Sv: Meca Race 2017
Bye bye Timrå, bye bye Timrå, bye bye Timrå, bye bye!
Kommentera

Sv: Meca Race 2017
Bragd-Birger: Klart deras målvakt ska stå på huvudet nu också!
Kommentera

Sv: Meca Race 2017
Bragd-Birger: vad ska han göra i FBK?
Kommentera