1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577963 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1809332

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2017-03-10
Zambonin: Anton Holm. Timrå har inte råd att värva den typen av etablerad kompetens, vilket inte borde vara något nyhet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Västerviks IK - Timrå IK 2017-03-10
Finns några övrigt riktigt intressanta spelare i Västerås och Södertälje att hugga på om någon av dom åker ut.

I Västerås Simon Karlsson en högerfattad stor back, känns som att han har kvaliteer för att vara en offensiv back, vilket han visat sen han kom till Västerås. Det är dessutom en back som jag tyckte verkade intressant inför denna säsong, då hade han dock missat 2 säsonger i rad pga bla körtelfeber. Men nu har han alltså gjort en hel säsong skadefri och visat att det finns potenial, och en right back i pp är ju inte helt fel.

Sedan har vi Lukas Zetterberg, född 97, stor rightare som skulle kunna vara ersättaren till Lööke. Men honom lär det bli lite konkurrens om ifall Västerås åker ut, men det är definitivt en spelare lär ha en ledande roll i ett allsvenskt lag nästa säsong.

I Södertälje känns Lucas Carlsson som en spännande även det är en rightare.

Måns Lindbäck är en annan Södertäljeforward som växlade upp riktigt på slutet, av vad jag sett av honom så verkar han vara en spelare med väldigt god fart på skridskorna.

Vad gäller målvakter så tycker jag att Erik Källgren IKO utlånad från Linköping, skulle vara ett bra alternativ såvida inte Linköping förlänger med honom. Han öppnade serien fenomenalt bra de 10 inledande matcherna. Men tillslut så blev han andra målvakt bakom Ragnewall. Källgren känns precis som Mattsson när han kom hit, utlånad från SHL klubb till allsvenskan där han gör det ganska bra men får ändock inte förtroendet som förstamålvakt. Så Källgren känns som en målvakt med god potenial.
Låst ämne