1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581635 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1818217

Sv: Apropå nånting...
JobbaPuck: Ja det ser tufft ut. Läget är verkligen skarpt nu.
Verkar ju stämma i alla fall med att en privatsponsor ska beta av kronofogdskulden och det är ju bra det. Sen måste nog man ändå börja få bukt på ekonomin och få till bättre avtal.
På spelarfronten är det inte så positivt för närvarande. Mattsson försvinner med största säkerhet och där blir Brattström ersättare och troligen kommer Åkerlund in vad jag förstår.
Baksidan tappar ju Jens Westin och verkar kunna tappa Mattias Nilsson också. Får väl hoppas på nåt starkt förvärv på baksidan men det vete sjutton hur det blir. Calle Själin bör kunna tampas och han såg ju ganska bra ut trots sin ungdom.
Framåt så är ju som väntat Elias då förlorad( även om han nog skulle behövt ett år till i allsvenskan). Dahlen försvinner ( hoppas NHL/AHL hellre är dyng Växjö) och Lööke verkar det bli AHL vad jag hört.
Kalte, Steene och Ludde Nilsson verkar inte få nya kontrakt. Synd på Ludde i så fall. Kanske inte hade sin bästa säsong men en av få som gör skitjobbet framför kassen i alla fall.
Johan Johnsson måste bara stanna annars ser det verkligen illa ut. Lill Challe blir tror jag kvar och Boyce har jag gärna också kvar trots lite halvtung säsong.
Sen tränarbiten. Är nog det viktigaste av allt. En bra tränare är guld värd och kan nog trots klent material få till ett slagkraftigt lag förhoppningsvis.
Men än så länge hopar sig frågorna. Och det bör nog helst börja hända nåt i nyhetsvärde ganska snart nu innan hela tågdilligensen lämnar Timrå station!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timråit H-sand: Får inte Ludde nytt kontrakt och menlösa nollorna Boyes knähunden Berglund får det ja då kan de fara åt helvete . Ludde en av få spelare som kan spela fysiskt men Nubbens polare Challe vågar inte Nubben gå emot obegripligt hur jävla inavlat denna förening måste vara spyr på skiten. Klart som fan att det bär raka vägen mot div 1 med en sportchef som inte haft ett rätt på 10 -15 år. Frölunda såg tidigt att det här blir Allsvenskt spel om tok fan blir kvar här för länge. Men här lever idioterna på gamla minnen tror att tiden stått stilla.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timråit H-sand: Tyvärr verkar det som vi nu symboliserar påsk och då närmare bestämt 'stilla veckan' och i synnerhet dymmelonsdagen som nu lägger sordin på stämningen.
Kan det bli en uppståndelse? Tja, det får tiden visa.
Kommentera