1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

517018 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1832944

Sv: Apropå nånting...
NoMercy: "Timrå" lär vål knappast ha kunnande eller talang att göra låtar men man kunde kanske uppmuntra artister att skriva bidrag till nya "kampsånger"....Utlysa en "tävling" eller "artiststafett" . A skriver en låt, ger i uppdrag till B att göra sammalika osv...

Har sagt det förut nån gång, varför inte göra en samlingsplatta där ett antal band får i uppdrag att skriva en låt tillägnad Timrå IK.... Men då måste ambitionen, viljan och den konstnärliga visionen finnas där.

Lyft blicken för satan. Tänk utanför boxen nån jävla gång.

T ex typ AIK som väl gívit ut liknande? Eller Bajen.....
(blir det knas i forumet nu hempen när jag bifogar en länk? )

https://www.youtube.c...61zuNmsU0A
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
WifstaÖstrand:

Nu har jag inte varit här på ett tag, men det verkar ha fungerat bra med länken. : )
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Kom att tänka på en sak. Har David Westlund redan fått lämna laget? Han var varken med på isen igår (Molinder, Enock och Hardegård var det trots skador) och han nämndes inte ens av Kjell-Åke.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
WifstaÖstrand: Nej för tusan, inte tror jag att "Timrå IK" kan stå för skapandet och framförandet av allsköns nya låtar. Håller fullständigt med dig om att ta "extern hjälp" med detta. För tusan - det finns ju ett grymt rikt musikliv i regionen! Kanske kan man få till ett örhänge likt denna ("Modanos" idol gör ett snyggt framträdande...;)..)....och inte fan är det "Skellefteå AIK" som ligger bakom denna (och en rad andra svängiga stycken!!)
+1
Kommentera