1150x200-x1KZdWv1.jpg

Timrå IK

509270 inlägg · 6206 ämnen

Inlägg #1837634

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-09-26
Riktigt bra avslut och spel fram till målen, men i övrigt finns det mycket att önska. Förutom Boyce-linan är det ingen formation som funkar klockrent. Gallo skulle man t ex vilja se i en betydligt vassare omgivning. En riktig mönsterbrytare, men han eldar lite för kråkorna.

Sen är uppspelen omständiga (även om det är klart bättre än under föregående säsonger). Alldeles för många möjliga snabba långpass som slarvas bort. Man behöver inte zig-zaga med närmaste spelare hela tiden.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-09-26
Bragd-Birger: Klockrent.

Sen är päpä, trots två mål, alldeles för kladdigt och spretigt. Det är för många kockar helt enkelt. Berglund ska exempelvis inte alls spela i den spelformen. Boxplay är inte heller helt hundra. Vi tenderar till att bli alltför låga och passiva i kvadraten.
+2
Kommentera

Sv: Timrå IK - Almtuna IS 2017-09-26
Bragd-Birger: Gallo är ju rolig att titta på men han åker runt och latjar lite för mycket på egen hand än så länge, jag håller med dig i att han behöver spelare runt sig där han fyller en tydligare funktion. Inget ont om Gallo men det är ju inte så ofta nu för tiden som man gör rena gretzkymål från egen zon.

Tycker det är söligt och ostrukturerat spel men jag vill fortfarande hoppas på att det beror på att man inte är samspelta än (hade vi 7 försäsongsmatcher i år?)
+1
Kommentera