1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578044 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1843727

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2017-10-18
Vad var det här?

Vi åker sönder de totalt i första och borde ha stängt matchen där. Deras reducering är inget mål - the end. Hade sen Olofsson gjort 3-1 istället för att träffa insidan av stolpen så hade saken varit klar.

Nu klev vi istället in i andra som blöta katter. Kändes som om vi tog för lätt på uppgiften och tillät de komma med fart gång på gång. Leksand är i grunden ett riktigt bra lag så det håller inte att ge dem utrymme. Vet inte hur många gånger vi släppte blå och bjöd på oceaner av is. Plötsligt började de tro på det igen, de jobbade ner oss och åkte mer skridskor. Vi har även av nån anledning ett internt förbud mot att spela rakt från egen zon/chippa ut pucken. Ändå är det nåt som Freddan menar på att det är där man haft sitt fokus på träning. Varför blir det då sämre och sämre för varje match?

Sen lägger jag en hel del av den här förlusten på coacherna. Haukeland skulle inte ha stått idag. Han var direkt svag. Paret 76-7? Herre. E. Gud. Avslutningsvis undrar man över beslutet att låta Molinder spela i 3 mot 3.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2017-10-18
JobbaPuck: Och vad ska man tycka om Haukelands "gullande" med Leksandsklacken efter matchen, i vår arena efter en förlust.???
Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2017-10-18
JobbaPuck: Ja, det här var en deprimerande tillställning. När Leksand började trycka på ställde man sig i parterr istället för att stå upp och möta. Dom checkade ju stenhårt med tre man allt som oftast, och med mer smartness och pondus hade man kunnat kontra sönder dom. Det fanns ju enorma ytor där bakom.
Men, istället hamnade man på hälarna och spelades fast. Riktigt frustrerande att bevittna.

Svajigt bakåt minst sagt. Och segt/förutsägbart i uppspelsfasen. Vi har ett par backar som är tveksamma. Och Molle bör kanske matchas in ytterst försiktigt. Vad han nu ska tillföra som back. Han är så inihelvete mjuk.

Hauken var klart mänsklig och inte sig lik. Förhoppningsvis en plattmatch bara. Men det hänger ihop med backspelet också. Det var yrt och veligt framför honom idag.

Intressant läge nu. Börjar verkligheten komma i kapp, eller är det bara en dipp? Matchen mot Modo lär ge fingervisningar om vilket.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2017-10-18
ponomarenko spelar han nåt?
osynlige mannen...
Kommentera