580932 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1843741

Sv: Timrå IK - Leksands IF 2017-10-18
SMÅLAND: Ja nu jävlar måste det bli tre pinnar på fredag!!!
Matchen idag ger man mer eller mindre bort tyvärr. Börjar riktigt bra och 2-0 efter 7-8 minuter. Sen blir man lite bekväma o tappar ödmjukheten och bjuder In Tofsarna vilket straffar sig. 2-1 efter första får Tofsarna vara riktigt nöjd med efter en bra Timrå period får man ändå säga.
Andra är tyvärr riktigt dålig. Slarvigt bakifrån o spelar svårt. Som ex Gallo som återigen vid egen blå ska börja dribbla mot flera leksingar istället för att spela enkelt vilket tyvärr blir upprinnelsen till 2-2! Och sen får vi vara nöjda att vi inte hamnar i underläge. Tyvärr släpper vi till alldeles för lätt när vi återigen tagit ledningen.
Tycker vi dock börjar riktigt bra i tredje o har några riktigt bra lägen där pucken borde trillat in. Sen tappar vi lite fart o Tofsarna kommer tillbaka o så när hade kunnat avgöra. Förlängningen blev som alltid ganska chansrik o synd att Hampus inte gjorde mål på friläget där.
En poäng dock men känns lite surt ändå med tanke på starten. Men gör man inte jobbet o börjar spela med små marginaler så straffas man tyvärr!
Vill gärna se Brattström på fredag. Haukeland riktigt skakig ikväll. Och Enock fortsätter att ställa till det i egen zon.
Frågan om det kanske ändå inte kan bli aktuellt att flytta upp Molinder om det bara är 11 forwards på fredag.
Väntar mig en ruskig tändning nu i övermorgon. Och inte en "vanlig" match som Forsberg uttryckte sig ifjol då vi stod helt på hälarna i första perioden o var helt över.
Nä nu jäklar ska dessa MoDolider köras sönder och samman!!! Mot tre poäng 💪 💪 💪!