1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1846731

Sv: Timrå IK - IF Troja-Ljungby 2018-10-27
Puckat: Såg inte matchen men Dahlen säger ju också "De är svåra att möta. Troja spelar den tråkigaste hockeyn som finns i hela världen. Sen möter vi upp det på ett ganska dåligt sätt, säger målskytten Jonathan Dahlén". Tycker mig se ett mönster att vi verkar ha svårt för lag som kör desperat och köttmurshockey. Se matcherna mot Pantern och Karlskoga Tex. Vi har ett ungt lag som kommer fortsätta växa ju längre säsongen lider och sådana här matcher är läropoäng. Andra säsonger hade vi torskat en sån här match dessutom. Sen är 2 poäng alltid 2 poäng och kan komma att betyda väldigt mycket i slutändan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IF Troja-Ljungby 2018-10-27
Sputnik: såg matchen, och det var som sagt inget att skriva hem om. Tycker dock Troja ska känna sig nöjda med sin insats. Dom spelade tajt, men var kvicka i vändningarna och hade mycket väl kunna åka hem med tre poäng i bagaget. Deras målis stod på huvudet rätt rejält därtill.

Timrå gick inte på 100. Man småslarvade och var inte tillräckligt resoluta. Målchans redan i första bytet, det var som att dom därefter tänkte att det skulle rulla på lite av sig självt. Lite för simpelt i päpä också, när man spelade på ena sidan bara efter att man fått hela troja-boxen strax utanför målgården. Var var den stötande backen och passet upp?

Hur som. 2 pinnar är klart godkänt. Bara att hoppas att laget tar lärdom. Det som gjort att man ligger etta i tabellen är stenhårt jobb, intensiv skridskoåkning och ett jävla driv. Först då har man fått matcherna dit hän att en individuell prestation eller de berömda marginalerna fått pendeln att svänga över till seger. Större skillnad mellan att vara i modoland än i tabelltopp är det inte.

Jag är dock sjukt imponerad av ledareamet med Freddan i spetsen så här långt. Äntligen säger jag, efter flera års harvande med obefintligt spelsystem. Det syns att det finns en tanke bakom det mesta därute. Lång väg kvar till perfektion no doubt (i synnerhet i uppspelsfasen), men bara en sån sak som att vi kapat av 10 minuters burskydd/match. Jävligt gött att slippa det.

Slutligen: älskar Wedin för hans driv, men kommer han någonsin kunna bli det han borde kunna bli? Släppa pucken i rätt lägen, avsluta mer snajpigt, vara flerdimensionell i sitt spel? Börjar tvivla på det. För jävla synd.
Och: Boyce, var tog du vägen? Spådde ju målrekord för dig efter de första omgångarna. Nu är det iskallt och inte mycket mer än gnugg fram och tebaks. Vad händer?
Kommentera