1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581078 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1857236

Sv: Apropå nånting...
Lukas Zetterberg har för dålig skridskoåkning för att passa in i dagens Timrå IK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Laken: Där är vi helt ense. Spelare med svag skridskoåkning och vars tillgångar ska finnas offensivt har det rätt svårt att få till det hos oss. Zetterberg var en spelare som spåddes en rätt bra framtid men i nuläget så finns det ju extremt lite i hans spel som talar för att han någonsin ska bli en spelare som kan nå SHL, något som ändå är lite av en kravspec om man ska vara en spelare för topplinorna hos oss och andra topplag.

Synd, verkade vara en jävligt bra kille men förståeligt att han väljer att söka sig vidare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Laken: Om det är hönan eller ägget vet jag inte, men hans positionering var ju usel. Möjligen beroende på att han hade för dålig fart, men inte enbart.

Just vad gäller positionering kan man ju f ö se på Berglund som ett lysande exempel. Visst, hans avslut lämnar en hel del i övrigt att önska, men jävlar vad många lägen han får. Och inte enbart beroende på att han (frustrerande nog med tanke på just avslutsförmågan) spelas i toppade formationer när det trycks på frenetiskt, utan hans åkvägar och positionering. Där har faktiskt producerande spelare i laget en hel del att lära.
Kommentera