1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

521667 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1865615

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2018-01-24
Gorkyman: Håller inte med där. Vi är faktiskt inte särskilt bra ikväll förutom defensiven. Är ju även vad man själva säger ifrån omklädningsrummet. Vi grisar oss till en seger.

Det här var en typisk sån där match som vi tidigare förlorat när vi varit nere i Småland och hamnat i underläge från början istället för ledning. Helber jämför ju dessutom Timrå mot oss själva och där har han ju helt rätt. Vi var mycket bättre än så här i förra veckan.

De tre poängen satt dock jävligt gött när dessutom alla utmanarna torskade.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2018-01-24
Raggaren Putte:
Håller helt med dig, TIk var inte speciellt elitseriemässig i afton, men försvaret höll ihop & 3 points bärgade. Ibland måste det se ut så här också,med tanke på både LIF å Modovinst.Fet verka finnas en bra mentalitet i laget & det lovar riktigt gött.
+3
Kommentera

Sv: IF Björklöven - Timrå IK 2018-01-24
Raggaren Putte: Var ju bara i 3:e som Löven fick lite snurr, i andra var de helt off, pga Timrås defensiv, som helt tog udden ur dem. Att sedan inte offensiven var så lysande håller jag med om, men då klämmer MH till med att man är dåliga ? Möjligen för att han inte uppskattar bra försvarsspel eller helt enkelt inte förstår bättre. I tredje kan jag hålla med honom, men då höjer Löven sig oxå, och får verkligen fart på grejerna. Helt klart nöjd med poängen idag, som lika gärna kunde varit 0, samt att övriga topplag tappade poäng.
+1
Kommentera