1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583228 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #187508

Sv: En Timråhatare har talat...
Shadar Logoth: Jaså det tycker du. Då vill jag bara klargöra att jag absolut inte har någonting mot slagsmål och tuffa tag. Men jag vill få bort vårdslösa tacklingar, hakningar, trippings, interference, spearings, slashings m.m.

Likaledes armbågs och knätacklingar eftersom det inte hör hemma i denna sport. Sådant ska stävjas och beivras och jag sågar domare och motståndare gång efter annan i denna gb och då skulle det bara kännas patetiskt om jag stod upp och försvarade Sjögrens beteende bara för att han råkar vara en av våra egna. Det spelar ingen roll vilken klubbtillhörighet man har. Alla spelförstörande moment är fruktansvärt onödigt.

Sen kan man diskutera i all oändlighet hur pass uppsåtligt det var. Jag men rattfyllot skyller ifrån sig han också när han blir stoppad. Jag drack ju bara några öl. Den slår skyller på att slaget inte alls var ämnat att ta så hårt. Det finns alltid bortförklaringar till det mesta. Dock inte alltid bra sådana. Och får man ett kännbarg straff för sina tilltag då får man också tid till eftertanke och kanske tänka om i fortsättningen innan man gör en liknande grej igen.

Dock att som någon uttryckte det hela och proppsade på 15 matchers avstängning är ute och seglar i ogjort ärende. Riktigt så illa var det inte. Men några matchers avstängning skulle inte skada.

ALLTID RÖTT; ALLTID RÄTT ;)
Kommentera