1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #187639

Sv: En Timråhatare har talat...
Linblå: Nej jag tror inte det var planerat. Men likväl måste man ta konskvenserna av sitt handlande. Jag vet vad det innebär för jag har själv stått i händelsernas centrum efter att ha hamnat i bråk och det var inte på ishockeyplan och även om jag var ångerfull efteråt så hjälpte det inte mig om man säger så. Man kan inte bara slå i från sig hela tiden och skylla på en rad olika faktorer utan sona sitt brott och ta sitt straff är vad jag anser.

Man kan inte bara göra en massa saker och sen skaka av sig det. Man får ju räkna med reaktioner i stil med dessa när en sådan här grej inträffar. Och jag har sagt det förut och säger det igen. "Bulan" är ingen ängel eller guds bästa barn. Men det försvarar ändå inte Sjögren. Jag reagerar precis lika mycket på vad mina egna gör som motståndarna. För att få någon som helst respekt för mina inlägg. Men även jag är fel ute ibland men jag är lite likt Lasse Anrell en person som står för vad jag säger elller skriver även om det gör ont för vissa.

För jag kan inte såga MoDos Martin Wilde för hans våldsamma pååkning av Kapanen efter avblåsning i en match lagen emellan tidigare i höstas eller när frölundas Niklas Andersson gjorde en liknande grej oxå det i en match lagen emellan tidigare i höstas när nu Sjögren gör så här.

That´s it!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera