1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1879384

Sv: HockeyAllsvenska finalen Timrå IK - Leksand
Nu är det skönt rusig stämning i hockeysnacket. Lite gulligt att diskussion om SM-guld är i gång. Vi är inte ens igenom kvalet till sista kvalet för att gå upp... Sen tror väl jag med även hjärnan och inte bara hjärtat att vi kommer slå ut LIF nu. Dock inte nödvändigtvis redan på tisdag. Känslan är att de kom in i det här på en lite för hög dalahäst viftande med gubben Ejendals sedelbuntar och eliteprospectutskrifter på de senaste tre värvningarna och inte haft en game plan som hållit mot oss. Nu har ju även de fattat att vi är bättre - faktiskt. I alla fall sett över de här två matcherna. Vi kommer möta en sårad tiger som slåss för livet på tisdag. Extra viktigt att vara kylig och smart.

En fantasi är samtidigt att om vi får ett par måls ledning så kan bekvämligheten i ”andra chansen” mot AIK eller vad det blir slipa av ett par procent i slutspurtdesperationen. Vi får se.

Hörde att Inez Gatukök gått in som matchsponsor på tisdag. De håller tummarna i hela Timrås snabbmatssegment att KHK kommer upp för minst två bortamatcher. Det blir att leverera ”Kolan special” både före och efter match med två 150-grammare på varandra med dubbel räksallad, hemlagad senap (nej tack, inga grönsaker, bara rostad lök) stor pommes med krydda och ketchup, iskall Loranga och en grillad med bröd medan man väntar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeyAllsvenska finalen Timrå IK - Leksand
El Maco: Haha jag som verkligen trodde att
Rit-Ola stannade kvar för att han hade ett stort hjärta för Leksand, typ han själv har sagt att han inte lämna Leksand i sticket när dom åkte ur. Läste idag i Aftonbladet där Ejendahl själv säger att han betalade en Sign on bonus pp 3 millar sen står Leksand för lönen utöver det. Den totala lönen skulle han aldrig få ens i ett topplag i SHL. Dahlen däremot där snackar vi ÄKTA klubbhjärta!
Kommentera

Sv: HockeyAllsvenska finalen Timrå IK - Leksand
El Maco: Tordde Kolan var en sån som går in och säger "det vanliga tack" och får 2 st 200s Olympia(400 grams för dom som har vuxit färdigt som dom har på Inez) med extra bacon och ost såklart en gång tjockis alltid tjockis 😊 french med vitlökssås och en 50/50 klubba medans han väntar
Kommentera