1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1880382

Sv: HockeyAllsvenska finalen Timrå IK - Leksand
Oavsett hur det går framöver är jag jävulskt stolt över att föreningen lyckats vända den dystra trend som gnagt i oss alla TIK fans under många år. Längesedan man hade såna här vibbar!
Stolthet o glädje!
Tack Timrå IK😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HockeyAllsvenska finalen Timrå IK - Leksand
Icetea: Kvällens upplevelse...fan. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Denna resa, sen vi åkte ur, med ekonomin, och vändningen till i dag. Blev så ruskigt känslosam under matchen att jag fick tårar i ögonen. Kom på mig själv att sitta och fundera på vad vi gått igenom. Så nära vi var en konkurs, men nu får vi uppleva sådana här tider i arenan igen. Med vårat Timrå IK.
Vi var kungar i kväll. Vilken satans hockey detta gäng lirar! Det är inte bara en nivå som laget höjt sig mot Leksand. Det är flera.
Nog fan var man impad över vår hockey under lockoutsäsongen, och säsongerna med slutspelsdusterna mot Modo, men det som detta lag bjuder oss på...Något alldeles extra!
Det kändes som säsongen var över ikväll. Kändes som sista matchen och vi firade som vinnare. Ändå har vi inte vunnit mer än 100 000 till klubben och att chansen fortfarande lever.
Jag tror vi går hela vägen, jag tror verkligen det. Fy fan. Det var ett tag sen sist, jag trodde nästan aldrig det skulle ske igen, men nu ska vi möta ett SHL-lag igen. För hälsan känns det nyttigt med knappt 2 veckors vila nu och bara få smälta vad vi gjort so far. Passar på att ta med mig tjejen ner till Stockholm nästa vecka så hon får se sitt Djurgården lira SM-kvartsfinal på Hovet. Det blir en perfekt uppladdning på vårat SHL-kval.
Nu ska vi banne mig ha 6000 pers på samtliga matcher mot KHK!
Lär bli biljettsläpp redan under onsdagen.
Kommentera