1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1880431

Parkeringen - Vad gör vi?
Som de flesta troligen har koll på var det kaos upphöjt i 14 igår på parkeringen då ganska många missade delar av första perioden pga att parkeringsplatserna helt enkelt tog slut. Före det tog det en massa tid för att mecka in bilar på alla så det tog en timme att ta sig från Timrå Centrum på E4 till arenan.
Folk kommer inte att betala fullt pris på biljetter för att bli hänvisade att parkera någon annanstans för att parkeringarna tagit slut efter att ha köat i över en timme. Konstgräsplanen bakom arenan har slukat väldigt många parkeringar som funnits tidigare vilket ytterligare gjort parkeringssituationen mer ansträngd.
Jag som väldigt intresserad funderar starkt på att sitta framför CMORE istället, vad tänker då marginalåskådaren?
Det här behöver genomlysas snabbt innan matcherna mot Karlskrona!

Det spontana jag kan komma på är att fixa stora parkeringsytor på industriområdet mot Permobil och köra ett antal shuttlebussar till E4-busshållplatsen utanför arenan. Bussar går tillbaks direkt efter slutsignal. Parkeringen ska i så fall vara gratis med möjlighet att ge bidrag om man vill. Klubben måste gå ut med en tydlig informationskampanj i samband med biljettköp, på hemsida, i samarbete med ST om de nya parkeringarna och shuttlebussarna.
Utmaningen kommer att bli att få folk att veta om att det går att parkera där och att det ska vara attraktivt med det alternativet.

Jag är rädd att många av gårdagens besökare inte kommer tillbaks om inte klubben tar ordentligt tag i parkeringsproblemen.

Någon kanske har en ännu bättre idé på hur man ska lösa det kaos som uppstod igår...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Parkeringen - Vad gör vi?
Tycho:

Trist att behöva missa de första båda vackra målen när man betalar sig in i arenan.
Kommentera

Sv: Parkeringen - Vad gör vi?
Tycho: Har du mailat klubben detta förslag? Du har helt rätt att detta måste lösas snabbt för annars tappar klubben åskådare helt givet

Fick själv pressa in mig neråt gymnasieskolan i en snöhög för att få plats
Kommentera

Sv: Parkeringen - Vad gör vi?
Tycho: Sätt in hockeybussarna igen inte bara från navet.
Hockeytåg till Tallnäs funkar väl inte längre😉
Kommentera