1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580603 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1882595

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Vet inte om det nämnts här inne men läste i ST idag att Timrå åker buss ned till Karlskrona.. Jag hade hoppats på flyg, det är så viktiga matcher nu och vi får in en väldans massa extrapengar i och med finalspelen. Borde ha råd att lägga pengar på flyg istället, Karlskrona kommer flyga varje match - det bör vi också göra.

Minns det Dahlén sade om att Leksand hade haft ett tufft reseschema innan finalspelet, och att det kan påverkat att de inte riktigt orkade. Det blir alldeles för mycket tid i buss om vi ska resa på det viset.

Kan GIF-Sundsvall åka på träningsläger för pengar de inte har, så kan vi åka flyg för pengar vi har.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: Nån som har koll på när vi åkt flyg/buss på långresorna tidigare under säsongen? Skulle vara intressant att jämföra det mot vårt något svajiga bortafacit för att se om det finns något mönster.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: Man kommer bussa ner på lördagen och sova över till söndagen, spela match söndagkväll och flyga chartrat hem efter matchen och sedan flyger man resten av serien.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: 29e flyger dom iaf, vet inte hur det är den 25e. Kanske inte lika viktigt med flyg inför första matchen med tanke på uppehållet?
Kommentera