1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581154 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1883364

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
DEN 30:E MARS...PÅSKAFTON SKJUTER JAG AV HALSEN PÅ SEGERFLARRAN...
VI E I ELITSERIEN IGEN...
TJOHOOOO VA ja e gla..
Skål tamjefan 👍 👏💪👌👊🌞😎
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
SMÅLAND: Påskafton 30 mars? Elitserien? Klara efter 3 matcher?
Vilket decennium befinner du dig i?
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
SMÅLAND: Har Stroken slaget till igen Elitserien ??????????????
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
SMÅLAND: Kul med optimism, eller ska man kalla det naivitet? Jag hoppas denna inställning stannar inom oss åskådare. Jag tillhör dock de som inte kan ta ut ett skit i förskott, då blir man bara desto mer besviken om det går åt helvete i slutändan.

Starkt av dig dock att inneha en sådan positiv anda som Timrå-supporter. Tycker vi har varit med om mycket som testar vårt psyke i negativ benämning och det har nog skadat många av oss - mig själv inkluderat - så respekt till dig!

Jag hoppas laget verkligen inser att det kommer bli mycket tuffare mot Karlskrona än mot Leksand. Vi har gjort det väldigt bra hittills och jag hoppas 3-0 i matcher mot Leksand inte har tagit ödmjukheten ifrån oss, för om vi inte är 100% påslagna mot Karlskrona kommer vi inte vinna en enda match.

Jag är spänd på att se vilken sorts hockey Karlskrona kommer spela. Jag hoppas INTE de har tittat på våra förlustmatcher mot Västervik och Troja och försöker efterlikna deras icke-hockey. Karlskrona är ju ett lag som antagligen inte har fört matcherna i SHL, ska de försöka axla den rollen nu mot oss eller kommer de fortsätta spela defensivt? Jag hoppas på det förstnämnda, det är då vi är som bäst - annars hoppas jag vi lyckas lirka upp deras defensiv bättre än vi gjort mot Troja eller Västervik. Jag hoppas vi kan göra det med hjälp av motivationen jag hoppas vi går in i matchserien med - för den kommer bli oerhört viktigt.

Man kan dock inte annat än älska denna situation vi befinner oss i. Det ska vi utnyttja mot Karlskrona - för de älskar fan i mig inte detta.
Kommentera