1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581151 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1883392

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
Heisenberg: Jag känner som så, att vi har fan ingenting att förlora. Så även om vi inte vinner den här matchserien är jag sjukt stolt över säsongen grabbarna har gjort. Det är svårt att ta sig upp nu, riktigt svårt. Nu är vi nära och har gjort en sjuhelsikes säsong. Jag tror vi klarar det, men gör vi inte det är jag inte bitter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
nectis: problemet är väl att det kommer att bli avsevärt svårare att ta sig upp nästa säsong än denna, med tanke på tv-pengarna. Däri ligger min potentiella besvikelse. Tar vi inte chansen i år så kanske vi aldrig får den igen.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
nectis: Jag kommer att bli extremt besviken om vi inte går upp. Men likväl stolt och nöjd över lagets prestation om det inte händer då de redan överpresterat big time.

Men besvikelsen kommer att finnas där om det skiter sig, för det kommer inte att komma många såna här lägen. Vi har dessutom en Dahlen på ett uppdrag som inte heller sker varje år. Vi hade en liknande situation senast det hände med Z och det är såna enskilda spelare som kan göra skillnaden om man inte är beredd att pantsätta föreningen och köpa sig upp med en all-in.

Så ja nej, vi är kanske inte favoriter, men vi har ändå ett gyllene läge att förlora som kanske inte kommer igen.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
nectis: Avgörs det på ett felaktigt mål i en 7:7 på Övertid emot oss, då är jag B-I-T-T-E-R, men annars är jag med dig :)
Kommentera