1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580471 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1889081

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
sargad: Jag har ju sett ödmjukare folk, än de som är här. Dahlen måste ha fått det att stiga folk åt huvudet....skulle varit väääldigt roligt att se er utan honom. Nu har vi varit utan Kellman två matcher...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: Det här är ju en sida där Timråsupportrar pratar med timråsupportrar i första hand. Sedan är vissa mer eller mindre ödmjuka, vissa är mer eller mindre gnälliga osv. Hade du varit med på vår resa från åtminstone mitten av 90-talet och framåt så hade du också förstått oss. Hade du varit med om fusionsåren (mörkret), hade du varit med om kvalseriematchen mot Nyköping -00, eller när 800 av oss åkte till Västerås, hade du varit med om ”Slaget om Västernorrland”, hade du varit med om när vi borde vunnit (lockoutåret), hade duvarit med om när 1000 av oss marscherade till kommunhuset (inkl. spelare) för att visa hur mycket vi bryr oss, hade du varit med när vi stod timmar från att inte existera, hade du varit med om den långsamma vändningen när vi utvecklade spelare från vår egna led och erbjöd kontrakt till de som ingen annan ville ha.

Hade du varit med om den resan och sedan fått se ditt lag stå två matcher från att sudda ut allt negativt och skriva nya kapitel i den rödvita historien. Ja, då hade jag köpt att du gnällt över att vissa inte är ödmjuka här inne. Nu får du nog bra gilla läget om du ska få vår respekt.

Jag unnar er alla här inne som gjort varit med on det jag skrev ovan all sportslig framgång oavsett om ni är ödmjuka eller inte. Det är vi fan så värda!
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: KHK utan "Honken" är ingenting, det har vi fått se nu också :D

"Det är vi som är KHK" lol

Vilka är KHK ens? Lirat SHL i 3 år, fått kvala sig kvar 2/3 gånger, MYCKET STARKT JOBBAT..
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: Förstår att du hoppas att den där Kellman är tillbaka snart. Han har ju bara -3 i +/- i kvalet vilket är bättre än resten av er förstakedja. Vilket NHL-lag spelar han i nästa år föresten?
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: Som KHK:are ska du nog vara försiktig med att prata om hockey och att stiga åt huvudet. Ni är färskingar i hockeyfinrummet.
Vaddå se oss utan Dahlen? Vad är det för logik? Vi har han i laget. Det är, för er, den bistra verkligheten.
Kommentera

Sv: SHL-kval Timrå IK - Karlskrona
KHK-callahan: vem är Kellerman?
Kommentera