1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582083 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1904902

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det mest komiska var att vi var några millimetrar ifrån att vinna i sudden
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Reign in red: Tycker det är dags man plockar hem Kaijser igen, han visade i allafall att han ville nått. Finns andra spelare som visat mindre som kan lånas ut istället!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Reign in red: Ska man plocka med något positivt från matchen så tycker jag att Jacob Olofsson visade glimtvis att han kan bli vår ledande center i SHL. Några av backskotten som Brattström släppte In såg inte otagbara ut. Men förutom det gjorde han en bra insats. Tycker också att det finns en antydan till kemi mellan Olofsson och Guter som verkar lovande. Hoppas att de får fortsätta tillsammans. Försvarsspelet var inte bra och spelet i mittzon var uselt. Däremot tyckte jag mig se antydningar till vettigt anfallsspel när vi väl tog oss in i offensiv zon. När det gäller försvarsspelet så tycker jag inte att det bara är backarnas fel. Hemjobbet från forwards och rörelse för att göra sig spelbara måste också finslipas. Summa summarum så får vi hoppas att alla ser detta som en väckarklocka och att man visar lite mer jävlaranamma ikväll.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Reign in red: Jag skriker inte av ångest än. Det är en process och killar som Guter och Rensfeldt som är stadgade i SHL tänder nog till lite mer nör det drar igång på riktigt. Minns när jag va på försäsongsmatchen mellan Västervik och KHK i Västerviks debutsäsong i HA. där kan vi snacka utskåpning från Västervik med 7-0 vinst, vill dessutom minnas att KHK slapp kval det året. En positiv aspekt är att vi är ruskigt effektiva när vi får chanserna och har varit i alla försäsongsmatcher än så länge. Mora hade snackat om deras snåla målskörd innan match och de brände ju mängder denna match, så även att vi lät dom träna anfallspel denna match så var de ändå inefektiva sina 5 mål till trots. 😋
Kommentera