1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

521649 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #1905601

Timråholken
Vi kan behöva lite hjälp & en spark i arslet.
Kom med tips & förslag.

Se länk.
+6
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timråholken
Hej gott folk!

Tusen tack för alla låtförslag & idéer. Det har verkligen strömmat in från alla möjliga håll. Vi kommer säkerligen använda många av förslagen under säsongens gång. Med start i morgon.

Vill påminna om att vi blir tvungna att använda oss av fjolårets intro framtill att den nya & gigantiska mediakuben är på plats. Alltså de tre första hemmamatcherna får det bli lite som förut. I samband med nya mediakuben kommer ljudet oxå att fixas till. Så håll till godo.

Klubben lär informera kring allt detta oxå. Det kommer bli riktigt bra tror jag. Det nya introt kommer bli väldigt intressant... Det är mycket på gång.

Nu ser vi till att kamma hem några segrar innan vi välkomnar det nya. Låt oss skapa en magnifik ljudkuliss likt kvalfinalen mot KHK! Fjolårsmästarna är inget att vara rädd för! Vi vinner med minst två mål.

Vi ses där!
+18
Låst ämne

Sv: Timråholken
Skarin: Tycker ni ska kolla på låten Dogwash med Mustasch. Lagom ”rockig”/ösig låt med refrängen:

”Well I'm a dog and I feel dirty
I'm a dog and I feel dirty
I'm so dirty, baby
I'm all dirty and I feel like a dog”

Ofta när hemmalaget får en utvisning så spelas en humoristisk visa som anspelar på att domaren har fel eller att något blivit tokigt. Den här skulle istället kanske anspela, lite kaxigt, på att man inte bryr sig så mycket.

Eller så spelar man den när motståndarlaget åker ut och anspelar på att dom gjort något svinigt.

Kanske för mycket hårdrock, det kanske inte passar en bred publik men det var bara ett förslag :) Sen hela den här ”hundanspelningen” kanske har gått ur tiden, jag vet inte.
+3
Låst ämne

Sv: Timråholken
Skarin:
Två förslag till musik inför matchstart lagda till förslag. Lyssna gärna lite på Two Steps From Hell för mer musik åt det "episka" hållet.
+1
Låst ämne

Sv: Timråholken
Skarin: beastie boys - sabotage
+3
Låst ämne