1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582438 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1906081

Sv: Apropå nånting...
Ser väl lite bättre ut än tidigare, vilket dock är långt ifrån bra. Jobbigt är nog nyckelordet den här säsongen. Men det visste vi.

Lär nog behövas en sinnessjuk utveckling på backsidan alternativt minst två rejäla backar in om det ska finnas chans att undvika kval. Lule är trubbiga offensivt, men dom får utan större problem till långa anfall. Kontringshockey bygger på att a) inte all kräm redan förbrukats i egen zon, samt b) att det kan spelas upp en snabb puck. Hittills har båda komponenterna lyst med sin frånvaro.

Framåt är det som väntat trubbigt vad gäller konstruktivt anfallsspel mot samlat försvar. Inget konstigt med det, den typen av spel såg vi sällan förra säsongen heller. In med pucken och jobba är nog den trista - men enda - nyckeln. Samt intensiv forechecking. Ta rygg på Gallo där. Han blir snuskigt viktig i år.

Nyfiken på hur man tar sig an tredje. Skulle vara för jävla mysigt med en riktig moral-perre a la 17/18.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
3 mot 2 kontring där en släpande back kommer i ett bra läge, o Berglund lyfter in pucken i magen på målvakten, och nej, han gjorde det inte för en retur, han saknar bara spelförståelsen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Svedberg har varit en ljusglimt
Kommentera