1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582265 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1906361

Sv: Apropå nånting...
Hockfan: Timrå borde ju som röd tråd att ha samma/liknande spelsystem i A lag och juniorlagen. Hur är det, är Freddan på J18 och J20 träningar och matcher och ger feedback till spelarna? Borde inte det komma en rejäl satsning från Timrås sida att locka till sig talanger ifrån Sverige och visa att man är en klubb som stasar och bygger ungt och svenskt? Speciellt nu när man är i SHL och man borde vara intressanta för unga spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Enligt ledarna ska det ske denna säsong att Freddan med ledarstab samt Nubben ska va mer deltagande och plocka ut dem som är värda eller anses ha tillräcklig nivå för att träna med A-laget. Då tar man för givet att alla på nåt sätt får feedback på vad man behöver utveckla eller bra saker man ska göra mer av.
Tror man som förening ska va mycket rädd om de juniorspelare man har och ge dom de bästa förutsättningarna man kan. Vill inte "måla fan på väggen", men OM man åker ner i HA igen så kommer INTE alla A-lagspelare stå i kö för att "börja om". Då kan det va så att juniorspelarna kommer att vara mkt viktiga i den nya situationen.
Nu får Timrå kämpa på och hålla sig kvar...Det måste gå....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nån som har någon aning om statusen på våra skadade spelare? Ja förutom de långtidsskadade Carlsson och Persson då...
Kommentera