1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581619 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1906548

Sv: Apropå nånting...
Olle: okej. Med tanke på tidigare insatser på försäsongen känns det här som ett bra genrep. Överlag bra spel över 60 minuter. Timrå lite mer spelförande men Brynäs mer effektiv.

Lite få klara lägen. Forwards hamnar ofta i att avsluta med vinkelskott och då också gärna över. Backarna skötte sig defensivt men strular en del på offensiv blå.

Förvånansvärt kreativt pp, framför allt i andra. Men Timrå-syndromet sitter fortfarande i; nästan inga skott från blå. Vad handlar det egentligen om? Jag köper inte att det bara handlar om backarna. Till och med jag kan skjuta i krysset med ett slagga från blå. Borde ju inte heller vara fysiskt omöjligt, som back, att röra på fötterna, skapa lite yta och klappa till. Skjuter man inte som Kenholt kan man ju trösta sig med att det i jämna mellanrum ramlar in höstlöv från blå och ge det en chans åtminstone.

Tror förövrigt att många av våra matcher kommer att se ut så här i år. Kontot för hedersamma förluster lär inte gapa tomt.

Men summa sumarum; det ser inte så brunt ut som jag först trodde. Det är alltid nått.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: har man söliga backar på blå så passar man dom inte utan lägger hellre ner i rundeln och gnetar, ungefär där Brynäs åt upp oss ganska ofta i denna match. Hur många puckar tappade Hardegård ut ikväll där vi borde bibehållit tryck? Nåja, att klaga på våra backar är att sparka in en öppen dörr men det ser SÅ tråkigt ut på backsidan. Desto roligare på forwardsidan. Kanske lite väl tama avslut från kanterna som du säger men vi är bara lite gruff framför kassen ifrån att vinna en sån här match. Gallo är ju överstegrisen men vi skulle behöva fler som går in och stångas. Tycker Madsen har visat bra tendenser hela försäsongen, han river och sliter konstant. In med honom på kassen och han kommer att svina in ett antal mål i höst.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Bra sammanfattning där, men jag tycker nog vi skapar tillräckligt klara chanser för ett par mål till. Deras finska pinne överglänste Svedberg idag. I vinter får det gärna vara tvärtom, eller det är nästan ett måste mot de flesta om detta ska gå vägen.
Kommentera