1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1912844

Sv: Apropå nånting...
Vi välkomnar Jimmy Hamrin till Timråpodden, diskuterar säsongsinledningen och har det allmänt trevligt! Avsnitt 20 är nu ute :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timråpodden J: Jättebra jobbat, och kul att det finns en podd om laget! Jag ser fram emot varje avsnitt.
Jag skulle dock önska att det uppstod diskussioner lite oftare. Att ni samtalar mer. Det blir ofta medhåll nu: ”Precis” och ”Som du säger”, och sen dör diskussionen precis när man förväntar sig en fördjupning.
Man märker att ni går mycket på känsla och kärlek nu, vilket är fantastiskt, men jag tror att podden skulle kunna lyfta ännu mer om ni har tänkt igenom och researchat de ämnen ni ska prata om ordentligt innan inspelning. Då kommer följdfrågor och egna funderingar på köpet och naturligt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timråpodden J: Topprekrytering!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timråpodden J: Grymt bra podd! Anställ Jimmy Hamrin, kan garantera att han både skulle kunna bygga profiler och skapa ännu större intresse, just nu känns det rätt menlöst i mångt och mycket. Trötta intervjuer och "reportage" överlag, avsaknad av nytänk, mest samma lika.. Som det sas i podden, idag är det Mittmedia som står för marknadsföringen.

Matchkommentarerna på hemsidan efter match, är de värdiga ett SHL lag? Får vem som helst skriva dem, vart anmäler man sig?
Kommentera