1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581256 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1913934

Sv: Apropå nånting...
jå1: tråkigt för Dahlén, men kanske är det så att hans utveckling skulle må bra av fet speltid i ett SHL-lag istället. Känner till ett lag som skulle passa alldeles ypperligt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: oj vad jag hoppas att det ska gå bra för J Dahlén , han valde att spela med Timrå och tog oss upp i SHL men tänk om han offrade sin egen karriär bara för det. Han hade kunnat spelat i vilket shl lag som helst och kanske fått en bättre utveckling än i allsvenskan. Nu följde han sitt hjärta i sitt val och det är därför han för alltid kommer att finnas kvar i våra hjärtan.
Kämpa på Jonathan för du är en kämpe och skulle du ta ett beslut att komma HEM så ska du få ett kungligt mottagande och ett stöd från den röda väggen som kommer att bära dig fram på isen så du får visa alla att du hör hemma i NHL .
Heja Timrå och heja Jonathan !!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: både Dahlen och Pettersson borde stannat minst 1 år till i Sverige och byggt på sig mer muskler. Pettersson är ju lätt som en fjäder och en kraftigare tryckare då står han inte emot. Det såg man ju nu senast, karljäveln från Florida vände ju upp och ner på Elias och svinga han i backen som en pojkspoling. Rent ut sagt farligt att väga för lätt i NHL bland alla råskinn som vill stoppa vår Elias. Hoppas Dalen kommer hem allafall. Det skulle bara göra honom gott.!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Känns mycket konstigt att säga att han ska vara kvar där för att placera han på läktaren.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: det är väl en sak att få speltid i förstafemman i ett farmarlag men ska han ändå sitta på läktaren så kanske dom släpper lite på kravet att vara kvar där borta? Spontant känns det ju inte som att han ör nära en plats i canucks direkt.
Kommentera