1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580584 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1914185

Sv: Apropå nånting...
Jag hade ändå räknat med någon form utav marknadsföring inför morgondagens match!
-Ny jumbotron
-Nytt intro
-Premiär för Janne
-Fixat till ljudet.

Ett ypperligt tillfälle att locka mer folk till matchen men marknadsföringen är ju HELT obefintlig vilket gör mig upprörd, nästan förbannad! Vad är det för tomtar som sitter på den avdelningen? Om vi nu har någon?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Håller med om kritiken på marknadsföring. Men förstår inte varför du och flera pratar precis som det är oklart vilka som är anställda och har hand om marknaden. Se länk. Bengt Sahlén, Lotta Svedin och Oscar Johansson är anställda på marknadssidan. Jonas Larsson på privatmarknad. Kanske räknas David Åberg också som "Media & Kommunikation". Finns till och med emailadress om man vill ge förslag eller ställa någon fråga.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: men varför är det så långt mellan matcherna, man tappar ju fokus och vad jag vet är det väl inget landslags uppehåll. Svårt att motivera folk att gå när det inte pratas så mycket hockey p.g.a långa uppehåll. Är det ingen fler som tycker att spelschemat är lit konstigt ??
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smetovish: Man är ju fruktansvärt nyfiken på allt nytt, men kanske är det bara vi inbitna och nördiga som tänker att nu jävlar borde folket strömma till arenan.
Men nog tusan borde väl allt nytt påverka publiksiffran en aning i morgon?
Kommentera