1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

531607 inlägg · 6212 ämnen

Inlägg #1914203

Sv: Apropå nånting...
Ang marknadsföring osv, så tror jag de som står som anställda på marknadssidan mestadels är de som säljer säsongskort och lockar in sponsorer, Oscar kör ju både J20 och mot sponsorer och säsongskort som jag förstått det.

Tror egentligen man lämnat marknadsföring i sig självt i bakgrunden, man kör någon blänkare på twitter och facebook med att skapa ett event och inför matchen artiklar sen verkar det tyvärr duga för klubben för tillfället.

Jag skulle personligen gärna se klubben börja med en egen youtube kanal där de lägger upp klipp under veckorna och även promotar matcher, går ut i radion och är med i reklamjinglar och intervjuer på SR. Köper en reklamplats på ST's webbsida som visar "Nästa hemmamatch mot xxx boka din biljett idag" osv men det är ju något man kan önska sig en stor förbättring med. Klubben måste inse idag att sociala medier är vägen att gå, t.ex göra en "Timrå TV Premium" för en summa som 50kr/mån så får man tillgång till lite videor varje dag från träningar nån intervju extra med spelare eller tränare som de inte kör på inför matchen. Ett exempel är att köra en månadssummering med en av tränarna.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kaofl: Klubben har anställt en som jobbar deltid med att skapa det grafiska. Jag tror att det kommer att bli bättre och bättre ju längre säsongen går. Maila alla förslag till marknadsanställda, de kan nog behöva hjälp på traven.
+4
Kommentera