1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581234 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1917653

Sv: Apropå nånting...
Ok, didn't see that one comin...men det borde man kanske. Säsongens Lukas Zetterberg. Lyckades inte göra något avtryck mer än i typ en match. Annars hela tiden på mellis.

Så. Då sparar vi in en hel del deg (med timråmått mätt), förhoppningsvis använder vi dom på bättre sätt. Frågan är om the Nubbs har något i kikaren redan nu? Låter inte så på honom, men det behöver ju inte riktigt vara med sanningen överensstämmande...

Får man önska något offensivt är det så klart en riktig playmaker-center. Annars är fortfarande backsidan ett större problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Jussi Jokinen är ledig. Han skulle nog tillföra en hel del.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Ja fick man välja så borde ju en klassvärvning på backsidan kännas mer angelägen än en dito på forwardssidan!
Tror Nubben också är angelägen att få in nån spelare av lite klass så snart det går men kan nog dröja också.
Men vad gäller forwards sidan med J P o Rensfeldt ( borta troligen de kommande tre matcherna) skadade o Enqvist i Norge samt Kaiser och Jansson i Borlänge så ståtar vi just nu då med 12 forwards.
Vore logiskt o plocka hem Jansson som gjort det riktigt bra i Borlänge vilket även Kaiser gjort för den skull. Skulle vara kul o se Jansson som förutom att han är stor också har fina "händer"!
Kommentera