1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581109 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1918296

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2018-10-30
Hockeyhjärta: tycker drugge får på tok för mycket skit för ingenting. Med tanke på hans förflutna känns de väl lite som att man matchar honom på helt fel sätt? Han väl en offensiv PP-back? Eller har jag fel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2018-10-30
EllaDa: Nu får du ursäkta mig men, URSÄKTA? Nog för att Drugge är värvad som en PP-back men rimligtvis inte i SHL. Det finns absolut inget i det spel han uppvisat hittills som kan motivera speltid, och för att sätta honom i en PP-formation måste vi spela två backar i PP, är det verkligen värt att spela JalleJanne eller Printz i PP För att inte riskera att ligga på minus i spelformen till förmån för en spelskickligare forward, alt. sätta in en defensiv center i en offensiv spelform. Anledningen att han inte matchas på det sättet som han är tilltänkt är ju för att man inte vågar, hans offensiv förmåga väger absolut inte upp för hans defensiva. Även trots att vi har indianhövdingar i Hardegård och Kinnvall så har jag långt mycket större förtroende för dessa två i framförallt PP då dessa iallafall inte automatiskt pinchar i 1 mot 1 situationer eller leker OS i icing för jämnan.
Med det sagt så tycker jag absolut inte man ska göra sig av med Drugge, det är en relativt ung spelare med förhållandevis ganska ovanliga uppsidor, men han har ett oerhört jobb framför sig för att kunna spela sitt spel på denna nivån. Söderberg har tränat till sig förtroende och ska man jämföra honom med gårdagens insats i kontrast till första omgången tycker jag han visat på en jäkla utveckling.
Drugge har nog kapacitet att bli en Mat Robinson på sikt, men man kan heller inte spela honom sålänge risken för ett mål i röven är överhängande mycket större än ett framåt. Men jag siar om framtiden och tror att Drugge kommer vara standard i PP när säsongen är över.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2018-10-30
EllaDa: Håller med. Har sett honom ett par ggr per år sedan junior-åldern och förstår inte varför TIK tagit dit honom för att användas som han gör just nu. Att skrapa ihop 26 pinnar som back i ett bottenlag, 11 fler än bästa timråit, värvas med hänvisning t poängproduktion och sedan få 0 min i PP, träningsmatcher inkluderat, känns suboptimerat. Ungefär som att anställa en sjuksköterska och använda denne i vaktmästeriet. Hur kommunicerar man sinsemellan i ledningen då?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2018-10-30
EllaDa: håller med. Drugge har fina händer och är en tillgång i det offensiva spelet och i pp bara han får chansen. Han gjorde mycket mer poäng än ex Kinnvall och Harde i fjol. Om jag minns rätt gjorde Drugge omkring 25 p och de två andra runt 10 p vardera. Om man matchar en större fysisk back med en mindre mer spelskicklig borde de komplettera varandra bra
Kommentera